Hvem er vi?

Om Oss
Velkommen til Rørlegger Fredrikstad, der kvalitet møter pålitelighet i hver dråpe av vår service.

I hjertet av Fredrikstad står Lars Eriksson, grunnleggeren og visjonæren bak Rørlegger Fredrikstad. Med en hånd på verktøyene og den andre på pulsen av de nyeste VVS-trendene, representerer Lars en unik kombinasjon av erfaring og innovasjon. Hans karriere som rørlegger strekker seg over to tiår, og i løpet av denne tiden har han tilegnet seg en dyp forståelse av viktigheten av kvalitetsarbeid og eksepsjonell kundeservice.

Vår Historie
Det hele begynte med Lars' ambisjon om å tilby enestående VVS-tjenester til lokalsamfunnet i Fredrikstad. Det som startet som en enmannsbedrift har vokst seg til et høyt anerkjent rørleggerselskap kjent for sin integritet og sitt håndverk. Lars har personlig vært involvert i hver eneste rekruttering, sørget for at teamet kun består av like dedikerte og kvalifiserte fagfolk som seg selv.

Vår Misjon
Vår misjon er enkel: Å levere VVS-tjenester som ikke bare løser umiddelbare problemer, men også sikrer langsiktig trygghet og komfort for våre kunder. Vi er forpliktet til å opprettholde et miljø der kontinuerlig forbedring og kundetilfredshet er i fokus.

Vårt Team
Hvert medlem av Rørlegger Fredrikstad-teamet er en ekspert i sitt felt, med spesialiserte ferdigheter og en lidenskap for å levere kvalitetsarbeid. Vi forstår at vårt arbeid påvirker folks hverdag, og vi tar denne forståelsen med oss i alt vi gjør.

Forfatteren bak vår digitale tilstedeværelse
Lars Eriksson er ikke bare en mester med rørtangen – han er også forfatteren som formidler vår ekspertise og visjon gjennom nettstedets sider. Hans evne til å forklare komplekse VVS-konsepter på en forståelig måte gjør vår digitale tilstedeværelse både informativ og tilgjengelig.

Bli Kjent med Oss
Vi inviterer deg til å utforske vår nettside og bli kjent med de menneskene og tjenestene bak Rørlegger Fredrikstad. Vi står klar til å besvare dine spørsmål, planlegge ditt neste prosjekt, eller håndtere akutte VVS-utfordringer som måtte oppstå.

Picture of Lars Eriksson

Lars Eriksson